Vyhledávání


Kontakt

MUDr. Koudelkova Věra
Mathonova 1 Prostějov 79601

728626729

E-mail: mudrkoudelkova@seznam.cz

Permanentní makeup

20.02.2010 22:26

    Vadí vám každodenní líčení? Pro usnadnění líčení provádíme lehký kosmetický zákrok v podobě dočasného tetování obočí, horní a dolní oční linky, rty. Smylsné rty dokážeme upravit k vaší spokojenosti. Ráda sportujete a líčení vás zatěžuje? Najdeme řešení.

 

Správnou aplikací přírodního pigmentu, je možné získat mladistvější vzhled, korigovat konturu rtů, zvýraznit oční partie, či formovat tvar i barvu obočí.

Řeší problémy žen, pro které je dokonalý vzhled podmínkou pracovního úspěchu a duševní pohody

Pro ty, které se nemohou stále líčit, například z důvodu alergie, nedostatku času, či pracovního prostředí s vyšší vlhkostí vzduchu, apod.

Sportovkyně nejsou handicapované rozmazaným make-upem při sportu, nebo v sauně. Ve dne v noci upravená tvář

Ženy se zrakovou vadou tím vyřeší pracné líčení před zvětšovacím zrcadlem.

Lze vykreslit naprosto přirozeně již vytrhané, či korigovat prořídnuté, nebo vypadané obočí.

Kvalitně provedené linky vedoucí přímo k linii řas, vypadají tak přirozeně, že je od pravého líčení klasicky upravených kontur rozezná pouze vizážistka.

Dámy středního věku jistě ocení nerozpíjení rtěnky kolem úst do začínajících vrásek, naopak budou nadšené trvanlivostí kontury a přirozeným vystínováním rtů.

 

 

Jaký je rozdíl mezi PMU a tetováním?

    Při tetování proniká syntetické barvivo do hloubky 2 až 3mm a prakticky navždy zůstávají ve vrstvách kůže. Permanentní make-up (PMU) se ale provádí mnohem šetrněji metodou na hloubku od 0,8 do 1,5mm. Přičemž pro permanentní makeup správně lze používat pouze přírodní barvy – jsou to o mnoho dražší a kvalitnější pigmenty.  Při přirozené obnově pokožky tento pigment stále nepatrně postupuje do vrchních vrstev kůže a postupně ztrácí barvu. Proto po několika letech se doporučuje obnovit PMU.
Další rozdíl mezi tetováním a PMU je v tom, že pro aplikaci permanentního make-upu se používají velice tenké jehličky což dodává na velké přesnosti nanášení barvy.

 

Jaké jsou přednosti PMU před obyčejným make-upem (líčením)

    Za jakýchkoliv podmínek ( buď za horka, přístupu vody nebo sportu) permanentní make-up se nemůže setřít a ztratit nejmenší částečku své barvy. Vždy si ušetříte čas od občasného domalování make-upu. A dále stálá forma vašich rtů a obočí vám dodá velkého sebevědomí a očekávání dalších úspěchů.

 

V jakých případech se dělá permanentní make-up?

    Jsou případy, kdy permanentní makeup (PMU) se dá brat jako hlavní nejúčinnější nástroj k překonání určitých problémů. Jestliže vaše obočí má nesprávnou formu nebo chloupky rostou nerovnoměrně tak pomocí PMU lehce dosáhnete přirozené dokonalé formy. Upravené oči s očními linkami vám  příjemně pozmění a zvýrazní vzhled. Kontury rtů vám pomůžou srovnat formu rtů, zvětšit objem rtů. Bledé rty pomocí permanentního makeupu najednou budou plné života a přitažlivosti.
PMU vám ušetří hodně času, který ztrácíte líčením a nanášením make-upu.

 

Jak dlouho vám permanentní make-up  vydrží?

    Je to individuální. Zpravidla odbarvování vám nezačne dřív než za 2 roky. To záleží na hodně faktorech. Na typu vaší kůže, metabolismu a věku. U mladších lidi proces obnovení pokožky probíhá poněkud rychleji a proto PMU vydři méně. Ale i spousta dalších věci jako například intenzita působení slunce na vaší pokožku má vliv na trvanlivost make-upu..

 

Je PMU bolestivé?

    Před samou procedurou se provádí diagnóza, po té se nanáší speciální anestetický gel, který znecitliví námi požadovanou část pokožky. Zpravidla klient necítí bolest žádnou , ale vibrace a občasné lochtání.

 

Jak velké budou otoky po provádění permanentního make-upu?

    V závislosti na citlivosti kůže, ale zpravidla otoky přejdou během 24-36 hodin.

 

Je pravda že po PMU vznikají malé stroupky?

    Je-li procedura provedena správně objeví se tenké stroupky, který je barevnější než vámi zvolený odstín. Tento jev obvykle přináší největší zmatek. Nemusíte se ale bát, protože po několika dnech stroupek odpadne a vy se budete kochat vámi zvolenou barvou.

 

Co se dá dělat, když se výsledek nelíbí?

    Nejdříve s Vámi  o všem promluvím a nanesu tužkou plánovanou linii. Přistupuje se k práci tehdy, až Vy souhlasíte s návrhem kontur a barvy. Po aplikaci je i nadále možnost doladění formy a bary konturu v rámci  korektury výsledků PMU.